17 februari 2022

Kenniskring kinderarmoede 17-2-22

Kenniskring kinderarmoede 17-2-22

Tijdens de Kenniskring Kinderarmoede delen we kennis uit onderzoek, uit de praktijk of uit ervaring over een bepaald thema. Op donderdag 17 februari 2022 is het woord aan Tom Keek, directeur bij Stichting Colours of Impact. Tom neemt ons mee in het bouwen aan groeikracht in kwetsbare wijken.


Omgevingsbewust je werk doen en de leefomgeving van gezinnen in armoede helpen verbeteren! #Hoedan?
De ‘wissel’ omzetten naar een gezonde , sociale, armoedevrije, inclusieve en duurzame samenleving is waar Tom Keek, directeur van de Stichting Colours of Impact, zich voor inzet. In een interactieve kenniskring deelt hij de aanbevelingen uit zijn rapport Bouwen aan Groeikracht in kwetsbare wijken en zoekt hij het gesprek met organisaties die mee willen bouwen aan een omgeving die armoede aanpakt. Kan het effect en de impact van partners in de armoedeaanpak groter worden door omgevingsgericht samen te werken?

De Stichting Colours of Impact gelooft in de talenten van mensen in kwetsbare wijken en zet deze prachtige mensen in hun kracht door training en coaching. 'We werken met name met alleenstaande moeders, zij hebben de veerkracht om uit de armoede te stappen en hun talenten in te zetten.' Tom is zelfstandig adviseur in het publieke domein en kent daarom ook de systeemwereld van de overheid. Vanuit deze kennis heeft hij met 60 wijkwerkers uit Rotterdam en Den Haag het advies geschreven.

Aanmelden:
De Kenniskring vindt plaats op 17 februari 2022 van 9:00 tot 10:00 uur. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden voor de kenniskring

HomeAgendaKenniskring kinderarmoede 17-2-22