6 juli 2023

Kenniskring Kinderarmoede 6 juli: Reflectie op netwerksamenwerking

Kenniskring Kinderarmoede 6 juli: Reflectie op netwerksamenwerking

De zomervakantie staat al voor de deur. Maar voordat het zover is, komen we op 6 juli nog een keer bij elkaar voor een kenniskring met een nieuwe opzet. Tijdens deze kenniskring nodigen we partners uit om te reflecteren op de netwerksamenwerking en hoe we hierin met elkaar de volgende stap kunnen zetten.

Iedereen is als partner bij de Alliantie Kinderarmoede aangesloten met een reden. We hebben allemaal een belofte gemaakt, waarmee we bijdragen aan het doel om in 2030 geen kinderen meer de dupe te laten zijn van armoede. De afgelopen jaren is er veel gebeurd en zijn er mooie samenwerkingen ontstaan. Het is tijd om met elkaar vooruit te kijken: hoe kunnen we nog beter samenwerken en elkaar nog beter vinden?

Tijdens de kenniskring
In deze kenniskring gaat het projectteam eerst in op de huidige inzet om de samenwerking binnen het netwerk te verstevigen. Ook presenteert Rosa Muijderman de resultaten van het onderzoek dat De Kleine Consultant de afgelopen weken voor de Alliantie Kinderarmoede heeft uitgevoerd. Daarna is er veel tijd om in kleine groepen het gesprek met elkaar aan te gaan. Waarover wil jij graag met andere partners in gesprek als het gaat om het zetten van de volgende stap in de samenwerking binnen de Alliantie Kinderarmoede? Laat het ons vast weten bij het aanmelden.

Meld je aan
 

HomeAgendaKenniskring Kinderarmoede 6 juli: Reflectie op...