30 november 2023

Kenniskring Kinderarmoede: sociale uitsluiting tijdens de feestdagen

Kenniskring Kinderarmoede: sociale uitsluiting tijdens de feestdagen

Tijdens de Kenniskring Kinderarmoede delen we kennis uit onderzoek, uit de praktijk of uit ervaring over een bepaald thema. Op donderdag 30 november gaan we tijdens de laatste kenniskring van dit jaar in op feestdagen en sociale uitsluiting. Erik Pezij en Andre Zoer vertellen over het werk van Stichting Ieder kind een sint en wat zij daar zien gebeuren. Daarna neemt Ellen Donkers (NJI) ons mee in hoe we met kleine aanpassingen kunnen zorgen voor een feestmaand voor iedereen.

Sociale uitsluiting tijdens de feestdagen

December is voor veel mensen een maand vol feest en gezelligheid. Maar niet voor iedereen: voor kinderen die opgroeien in armoede kunnen de feestdagen stressvol zijn en leiden tot gevoelens van uitsluiting. Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat alle kinderen een fijne maand beleven en mee kunnen doen? Daarover vertellen Erik, Andre en Ellen ons meer en we gaan er met elkaar over in gesprek. Ben jij erbij?

Meld je aan

De kenniskring vindt online plaats op donderdag 30 november van 9:00 tot 10:00 uur. Een dag voor de kenniskring sturen we je een link voor de Zoomsessie.

Aanmelden

HomeAgendaKenniskring Kinderarmoede: sociale uitsluiting...