26 april 2023

Kenniskring Kinderarmoede: stress-sensitief werken

Kenniskring Kinderarmoede: stress-sensitief werken

Tijdens de online Kenniskring Kinderarmoede delen we kennis uit onderzoek, uit de praktijk of uit ervaring over een bepaald thema. Op woensdag 26 april nemen Gerda Heilijger (Budgetvaardig) en Lilith Smidts-Lefever (ervaringsdeskundige en sociaal werker) ons mee in het stress-sensitief werken. 

Als professional kom je op verschillende manieren en op verschillende plekken in contact met kinderen en ouders die opgroeien en opvoeden in armoede. Dit brengt enorm veel stress met zich mee die in deze gezinnen op allerlei manieren tot uiting komt. Welke gevolgen heeft deze hoge mate van langdurige stress precies? En hoe speel je hier als professional goed op in? Gerda vertelt ons hier in deze kenniskring alles over. Ook horen we van Lilith Smidts-Lefever hoe zij stress-sensitief handelen inzet in haar werk. Tijdens de kenniskring verkennen we met elkaar hoe stress-sensitief werken ingezet kan worden binnen jouw dagelijkse werk.  

Meer informatie
Budgetvaardig is een financieel scholingsprogramma voor hulpverleners in Utrecht. Het is gericht op signaleren, begeleiden en samenwerken.

Wanneer? Woensdag 26 april 
Tijd: Van 9:00 tot 10:00 uur (online)

Aanmelden

HomeAgendaKenniskring Kinderarmoede: stress-sensitief werken