13 juni 2023

Kenniskring Kinderarmoede: tips van een ervaringsdeskundige

Kenniskring Kinderarmoede: tips van een ervaringsdeskundige

Tijdens de Kenniskring Kinderarmoede delen we kennis uit onderzoek, uit de praktijk of uit ervaring over een bepaald thema. Op dinsdag 13 juni vertelt Lilith Smidts-Lefever, ervaringsdeskundige bij Sterk uit Armoede, ons alles over een van de kernwaarden van de Alliantie Kinderarmoede: ervaringsdeskundigheid. Hoe zet je dit het meest effectief in? En welke valkuilen moet je écht vermijden?

Mensen in armoede voelen zich niet gezien en gehoord, wantrouwen de wereld om zich heen en kennen zichzelf weinig bestaansrecht toe. Ervaringsdeskundigen kunnen een brug vormen tussen de leefwereld en de systeemwereld. In deze kenniskring schetst Lilith Smidts-Lefever wat ervaringsdeskundigheid inhoudt en welke mogelijkheden en kansen het voor verschillende soorten organisaties biedt. Ze biedt daarvoor tips en praktische handvaten gebaseerd op haar ervaringen en beantwoordt graag alle vragen van de partners.

Meld je aan
De kenniskring vindt online plaats op dinsdag 13 juni van 9:00 tot 10:00 uur. Een dag voor de kenniskring sturen we je een link voor de Zoomsessie.

Aanmelden
 

HomeAgendaKenniskring Kinderarmoede: tips van een ervarin...