20 mei 2021

Webinar Meer Kennis over Armoede

Webinar Meer Kennis over Armoede

(o.a. van partners Gemeente Groningen, Hanzehogeschool Groningen en CMO STAMM)

Meer kennis over minder armoede, dat is één van de gereedschappen om armoede te voorkomen en te bestrijden. Mensen die elke dag werken met Groningers die in armoede leven, professionals en vrijwilligers, weten als geen ander dat armoede alle terreinen van het leven raakt. Van gezondheid, kansen, stress en schulden tot zelfvertrouwen, dwingende regelgeving en eigen regie. Het is een vak apart om hierin het goede te doen.

Op donderdag 20 mei geven vier bestuurders het startsein van een nieuwe academie. Een leeromgeving die trainingen, lezingen, webinars en workshops gaat aanbieden voor professionals en vrijwilligers die mensen in armoede ondersteunen.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij online aanwezig te zijn.
De link met het programma krijgt u – na uw aanmelding – nog van ons.
Noteert u de datum en het tijdstip vast? Donderdag 20 mei 2021 van 14:00 – 15:30 uur.

Gelijk aanmelden? ✔ Ik ben er bij! 

De gemeente Groningen, CMO STAMM, de Moedige Dialoog Groningen en de Hanzehogeschool Groningen werken samen om in de academie een breed aanbod van kennis over minder armoede aan te bieden. En we beginnen gelijk op deze middag met een lezing van socioloog Annelies Kassenberg en brugfunctionaris Wenda Gall over Opgroeien in Armoede. Annelies Kassenberg is lector Jeugd en Leefomgeving aan de Hanzehogeschool Groningen. Wenda Gall is brugfunctionaris aan CBS De Tamarisk en daarnaast coach en trainer.

HomeAgendaWebinar Meer Kennis over Armoede