Lesgevers gezocht voor de Kids for Kids Challenge van Sam& voor alle kinderen!

Lesgevers gezocht voor de Kids for Kids Challenge van Sam& voor alle kinderen!

Wanneer er thuis weinig geld is, kunnen ouders bij Sam& voor alle kinderen terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag. Nog niet alle ouders die het (tijdelijk) financieel lastig hebben weten dat deze hulp er is. Hoe kunnen we dit oplossen? Sam& voor alle kinderen gaat met de Kids for Kids Challenge op zoek naar de beste ideeën voor en door kinderen, want alle kinderen moeten kunnen meedoen met leeftijdsgenoten.

In de periode van 28 maart t/m 13 mei ’22 gaan er 100 gastlessen gegeven worden op basisscholen in het hele land. De gastles duurt twee uur en hierin staat de Kids for Kids Challenge centraal. Voor deze gastlessen is Sam& voor alle kinderen op zoek naar enthousiaste lesgevers!

Doe je mee?
Wil jij graag een bijdrage leveren aan de doelstelling: het bereiken van gezinnen die het financieel lastig hebben? En lijkt het je leuk om een gastles te verzorgen op een basisschool om dit thema onder de aandacht te brengen? Meld je dan aan als lesgever. Dit kan als juf, meester, stagiair op een basisschool, maar ook ieder ander die het leuk en interessant vindt om met dit belangrijke thema aan de slag te gaan met kinderen.

Meer informatie is te vinden via https://www.samenvoorallekinderen.nl/challenge/lesgevers/.

HomeNieuwsLesgevers gezocht voor de Kids for Kids Challen...