Terugblik jaarlijkse partnerbijeenkomst 20 juni

Terugblik jaarlijkse partnerbijeenkomst 20 juni

Dit jaar bestaat de Alliantie Kinderarmoede 5 jaar. Een verjaardag die we liever niet vieren, maar wel graag bij stilstaan. Op donderdag 20 juni kwamen partners van de Alliantie Kinderarmoede samen om terug te blikken én vooruit te kijken. 

Onze opgave is groot: in 2030 mogen er geen kinderen meer de dupe van (kinder)armoede zijn. Als we dit doel willen bereiken moeten we écht met elkaar aan de slag. Wat staat ons nog te doen? Wie en wat heb je nodig om ons gezamenlijke doel te bereiken? Naast een hoop inspiratie en samenwerking was er deze middag ook volop ruimte voor verbinding. Bekijk hieronder de impressie terug en download verslagen en handige publicaties.

  • Tijdens drie rondetafelgesprekken gingen partners aan de slag met de kernopgaven van de Alliantie Kinderarmoede. Lees het verslag.
  • Gedurende de bijeenkomst maakte 'stand-up blogger' Merel Steinweg een kort verhaal dat ze na afloop opdroeg. Lees haar blog.
  • De drijfveer van Alliantie Kinderarmoede is dat geen enkel kind de dupe mag zijn van armoede. In deze publicatie laten we zien waar we als alliantie voor staan, lees en bekijk je de verhalen van ervaringdeskundigen en vind je highlights van de afgelopen vijf jaar.
  • Wat hebben we de afgelopen 5 jaar samen bereikt? In een infographic hebben we wat opvallende mijlpalen visueel samengevat.
HomeNieuwsTerugblik jaarlijkse partnerbijeenkomst 20 juni